top of page
Tim Gunther Mouth Shot.jpg

OVER MIJ... hallo. ik ben tim gunther. ik werk inmiddels al een flink aantal jaren met veel plezier als voice·over en stemacteur. een van de pluspunten van dit vak, is dat mijn verhaal er eigenlijk niet zo toe doet. het gaat om de stem en de vaardigheden. om wat je hoort. dus vergeet mijn persoonlijke gegevens, mijn 'likes' en 'dislikes' en laat vooral je oren oordelen.

OVER MIJN WERKPLEK... omdat ik de live samenwerking met regisseur en sound engineer \ designer veel toegevoegde waarde vind hebben, heb ik er vooralsnog voor gekozen om niet vanuit een thuisstudio te werken. desgewenst kan ik altijd terugvallen op enkele professionele home-away-from-home-studios in mijn nabije omgeving met uitstekende externe verbindingsmogelijkheden.

OVER MIJN WEBSITE... een website, of geen website..? een lastig vraagstuk. het kan de workflow een boost geven : "hee, is hij dat ook!?". maar het kan ook negatief werken : "Ai.. is híj dat..!??". als een website echter zowel "hee!" als "ai!" kan oproepen, kan het zeker de moeite waard zijn. omdat die twee tezamen misschien wel veelzijdigheid kunnen betekenen. en laat veelzijdigheid nou net zijn waar ik me in probeer te onderscheiden...

 

alle voorbeelden op deze website · nieuw en oud · zijn met zorg uitgekozen, om je te laten horen hoe ik op dit moment voor jouw productie zou kunnen klinken. of het nu gaat om een ​​commercial, film, audio visual, tekenfilm, stop-motion animatiefilm, station voice, navigatiesysteem, voice response systeem, moving storyboard, trailer, evenement, demo, lied, presentatie of pitch. ik heb ze allemaal mogen doen. en dankzij emigrerende ouders: in het nederlands, engels en wat daar tussenin zit.

OVER JOU... toch zou ik graag ook deel uitmaken van jouw productie. want samen... kunnen we deze wellicht naar dat bijzondere niveau tillen waar het niet alleen kan worden gezien en gehoord... maar ook gevoeld.

Tim Gunther · Voice-Over
© TIM GUNTHER · 2024
bottom of page